Geen producten (0)

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor deze kosten de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en ongeopende verpakking aan City vloeren geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cityvloeren.nl of onze retour formulier onderaan deze pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Producten die u via onze webwinkel koopt worden soms op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is hier helaas niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

Retour formulier

Facebook Googleplus